Thursday, November 3, 2011

Thanksgiving Thursday: Talents

I just watched a video shared by a friend on her Facebook. You HAVE TO watch it, too!! =)


AMAZING, ehh? I couldn't help falling in love when I watched it, even after I watched it again and again. Amazing talent, adorable kids! And if you search on Youtube you'll find many other wonderfully talented kids, not only these guitar players but also dancers, singers, etc.

See how awesome God is! He is the one who creates all of these talents, and He gives them to us, mere humans. I'm sure each of us has our own talent, because each of us has our own role & purpose in this world :) How can we not be grateful everyday? ^__^

Lord, I want to give thanks for the talents You've given to me. Those talents make me unique, and useful for people surrounding me. I want to keep using my talents for the sake of many people, so that Your Name will be glorified forever. Amen.

8 comments:

  1. Tiap orang memang punya talenta nya masing2, tapi kadang kita terlalu sibuk membandingkan diri kita dengan yang lain, jadinya kita ngga sadar what's special within ourselves :)

    Love the video! Thanks for the share :D
    Salam Cenat Cenut sesama penulis Thanksgiving Thursday :D

    ReplyDelete
  2. @Xang Thio:
    Bener bangeet! Kita suka lupa sama kelebihan yg kita punya, apalagi mensyukurinya, krn keseringan meratapi diri >.<
    Salam kenal yaa! :)

    ReplyDelete
  3. AMEN! Praise the Lord for talents. Dan yg juga gak kalah pentingnya, THANK GOD kita dikasih kemampuan to actually enjoy our talents. Gak kebayang gimana rasanya kalo punya talent menulis tapi gak enjoy ... atau punya talent jadi dokter, tapi gak enjoy ... hehehe

    ReplyDelete
  4. @Ci Shinta: Ahh, betul juga! Kita pny great talents, and we enjoy doing it. Luar biasa ya :)

    ReplyDelete
  5. Hello Sylvia, iya kita sama topiknya nih, talenta.. I hope & pray dengan talenta yang udah Tuhan kasih buat sylvia bisa makin dikembangkan, dipake untuk kemuliannya dan memberkati orang lain
    :D

    ReplyDelete
  6. wakaka gila keren abis ini. sampe pusing gw liatnya
    dulu gw bljr gitar jg, temen gw sampe pengen gebuk gw pake gitarnya kali saking dodolnya gw wakaka.

    ReplyDelete
  7. @Viryani: Hahahaha.. Samaa, pengeen bgt bs maen gitar tp kyknya ga ada bakat di sanaa, wkwkwk..

    ReplyDelete